Bayern Münchenin koronakaaos jatkuu – rokottamaton pelaaja sai tartunnan

© Kuva: Getty Images

Eric Maxim Choupo-Motingilla on todettu koronavirustartunta. Bayern München tiedotti pelaajansa tartunnasta keskiviikkona.

32-vuotias hyökkääjä on ollut viime päivät palkattomassa koronakaranteenissa oltuaan tekemisissä viime viikolla tartunnan saaneen ihmisen kanssa. Saksalaismedioiden mukaan Choupo-Moting ei ole ottanut koronarokotetta.

Choupo-Motingin tapaan myös Joshua KimmichMichaël CuisanceJamal Musiala ja Serge Gnabry ovat olleet samaisesta syystä karanteenissa. Kicker uutisoi keskiviikkona Gnabryn ja Musialan ottaneen koronarokotteen.

Yksikään viisikosta ei pelannut tiistaisessa Mestarien liigan ottelussa karanteenin vuoksi.

Choupo-Moting pelasi edellisen kerran viime viikon perjantaina.

Kamerunilaiskärki on pelannut maalirikkaan syyskauden, vaikka on jäänyt suorastaan olemattomalle peliajalle. Choupo-Moting on pelannut tällä kaudella alle 250 minuuttia, eli vajaat kolme täyttä ottelua, mutta on siitä huolimatta tehnyt jo kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Puolet maaleista syntyi Saksan cupissa viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Bremeriä vastaan.

Lue Bayernin koronakaaoksesta lisää täältä.