Dramaattinen avausjakso Zenicassa – Forss vei Huuhkajat johtoon, Raitala suoralla punaisella ulos

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi ja Bosnia ja Hertsegovina pelaavat parhaillaan MM-karsintaottelua Zenicassa. Puoliajalla tilanne on Huuhkajien hyväksi 1-0.

Huuhkajat siirtyi kamppailussa johtoon 29. peliminuutilla, kun Marcus Forss iski pallon verkon perukoille maalin edustalta Teemu Pukin loistavasta esityöstä. Vain hetkeä aiemmin Pukki oli itse epäonnistunut rangaistuspotkusta, joka tuli Miralem Pjanicin käsivirheen seurauksena. Ibrahim Sehic torjui Pukin kehnoksi jääneen laukauksen.

Ottelu sai dramaattisen käänteen 37. peliminuutilla, kun Jukka Raitala sai punaisen kortin. Raitala taklasi Sead Kolasinacia takaapäin nilkoille sillä seurauksella, että Kolasinacin kamppailu päättyi loukkaantumiseen ja Raitalan puolestaan ulosajoon.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!