GdS: Juventus haluaa huippuhyökkääjän jo tammikuussa – saamassa kielteisen vastauksen

© Kuva: Getty Images

Dusan Vlahovicin nimi on pyörinyt siirtohuhuissa jo kuukausikaupalla.

Fiorentinaa seuratasolla edustava serbialaiskärki on pelannut loistavan syyskauden Italiassa. 21-vuotias Vlahovic on pelannut Serie A:ssa ja Coppassa yhteensä 14 ottelua, joissa on syntynyt 12 maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Vlahovic on Ciro Immobilen kanssa Serie A:n maalipörssin jaetulla kärkipaikalla.

Fiorentina teki Vlahovicille muutama kuukausi sitten seurahistorian rahakkaimman jatkosopimustarjouksen, mutta kärki kieltäytyi siitä. Hetkeä myöhemmin Vlahovicin edustajat totesivat italialaismedioille, ettei Vlahovic tulisi missään nimessä allekirjoittamaan jatkosopimusta Fiorentinan kanssa.

Fiorentinan seurajohto on La Gazzetta dello Sportin mukaan valmis myymään Vlahovicin kuluvan kauden jälkeen 70 miljoonalla eurolla.

Syyskaudella heikoista peliesityksistä ja maalinteko-ongelmista kärsinyt Juventus on lehden mukaan Vlahovicin kintereillä ja haluaa hankkia hänet jo tammikuun siirtoikkunassa. Juventus on valmis tarjoamaan Fiorentinalle 50 miljoonaa euroa, mutta firenzeläisseuran odotetaan kieltäytyvän tarjouksesta.

Fiorentina ja Juventus ovat parhaillaan tasapisteissä Serie A:ssa. Matkaa Serie A:n kärkeen on 11 pistettä.