Darwin Núñez pelaa hienoa alkukautta. 22-vuotias uruguaylaiskärki edustaa portugalilaista Benficaa.

Núñez on pelannut syyskaudella 13 ottelussa, joissa on syntynyt komeat kahdeksan täysosumaa ja kaksi maalisyöttöä. Núñez on tehnyt neljässä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa kolme maalia. Barcelonan verkkoon syntyi kaksi maalia ja Núñez onnistui maalinteossa myös Bayern Müncheniä vastaan.

Uruguayn A-maajoukkueeseen kuuluva Núñez siirtyi Almeríasta Benficaan reilu vuosi sitten noin 24 miljoonalla eurolla. On kuitenkin hyvin mahdollista, ettei Núñez pelaa enää pitkään Portugalin kentillä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Núñez on Juventuksen B-vaihtoehto uudeksi hyökkääjäkseen, jos seura ei saa Dusan Vlahovicia Fiorentinasta. Vlahovic jättää Fiorentinan kuluvan kauden jälkeen kieltäydyttyään rahakkaasta jatkosopimustarjouksesta.

Lehden mukaan myös Atlético on osoittanut kiinnostuksensa Núñezia kohtaan. Atléticon Luis Suárez yritti aikoinaan suostutella Barcelonaa hankkimaan Núñezin hänen kirittäjäkseen, mutta katalaanien seurajohto ei ollut kiinnostunut nuorukaisesta.

Mielenkiintoista tästä tekee se, että Juventuksen tavoin myös Atlético on Vlahovicin kintereillä, joten kummallakin seuralla on samat vaihtoehdot ensi kesän hyökkääjähankinnakseen.

Vlahovicin edustajien mukaan hyökkääjä pääsi muutama kuukausi sitten Atléticon kanssa sopuun sopimuksesta, mutta Fiorentina kieltäytyi Atléticon tarjouksesta.

21-vuotias Vlahovic on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia Fiorentinan paidassa.