Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Huuhkajien joukkueen meneillään olevien MM-karsintojen kahteen viimeiseen lohkovaiheen otteluun.

Mitään isompia yllätyksiä ei Kanervan julkaisemalla pelaajalistalla ole. Viime aikoina pienestä loukkaantumisesta kärsinyt Juhani Ojala on kenties yllättäenkin mukana pelaajalistalla. Kapteeni Tim Sparvin nimeä ei lokakuiseen tapaan pelaajalistalta löydy, sillä Sparvkin on kärsinyt loukkaantumisista. Sparv pelasi HJK:n viimeisissä kuudessa ottelussa vain minuutin, päätöskierroksella Kuopiossa.

Sivussa on myös lokakuun Ukraina-ottelussa loukkaantunut Nikolai Alho. Myöskään Norjassa pelaava Kaan Kairinen ei ole pelikunnossa, kuten eivät ole myöskään Sauli Väisänen

HJK:n mestarijoukkueen toppari Daniel O’Shaughnessy palaa nyt Huuhkajien ryhmään. Myös Jere Uronen ja Marcus Forss ovat taas pelikunnossa.

Pelaajalistalla on kaikkiaan 25 pelaajaa.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐉𝐨𝐮𝐤𝐤𝐮𝐞𝐞𝐧𝐣𝐮𝐥𝐤𝐢𝐬𝐭𝐮𝐬 – 𝐒𝐪𝐮𝐚𝐝 𝐚𝐧𝐧𝐨𝐮𝐧𝐜𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭! | 🇧🇦🆚🇫🇮🇫🇮🆚🇫🇷 | MM-karsintamatka huipentuu taisteluun kisapaikasta! | Mitä mieltä olet valinnoista? 🦉💬

▶ youtu.be/-zwPtmIhnVo
✍ palloliitto.fi

#Huuhkajat #WCQ #MeOlemmeSuomi

Suomi kohtaa ensin vieraskentällä Zenicassa Bosnia ja Hertsegovinan lauantaina 13.11. kello 16 alkaen. Viimeisessä lohkovaiheen pelissä Huuhkajat saa Helsingin Olympiastadionille vieraakseen Ranskan tiistaina 16.11. kello 21.45.

Kun Suomi on pelannut kahdeksasta karsintaottelustaan kuusi, on se lohkossaan kolmantena, pisteen ottelun enemmän pelannutta Ukrainaa jäljessä ja toisaalta pisteen niin ikään kuusi ottelua pelannutta Bosnia ja Hertsegovinaa pisteen verran edellä.

[readmore from=Huuhkajat]

Lohkon loppusuora on siis erittäin kutkuttava. Lohkokakkonen selviytyy maaliskuussa pelattaviin MM-jatkokarsintoihin ja lohkovoittaja suoraan Qatarin MM-kisoihin. Ranskan lohkovoitto on jo sinettiä vaille varmaa. Käytännössä Huuhkajat tarvitsee todennäköisesti Bosnia ja Hertsegovinasta voiton pitääkseen MM-kisahaaveet elossa.

Suomen joukkue kokoontuu maanantaina Roomassa, jossa se harjoittelee seuraavaa otteluaan varten. Bosnia ja Hertsegovinaan joukkue lentää ensi viikon torstaina.