Isoisä riehui puukon kanssa baarissa ja isä pidätettiin vandalismista – Italian maajoukkuepelaajan perheessä melkoista sekoilua

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueessa juuri esiintynyt Gianluca Scamacca ansaitsee leipänsä Serie A:n Sassuolossa. Isokokoista peräti 195 senttiä pitkää 22-vuotiasta kärkeä on odotettu Azzurrin seuraavaksi isoksi kohdepelaajaksi.

Hyökkääjäksi, jollaista maalla ei kesän EM-kisoissa ollut, mutta eipä se toki tuloksissa näkynyt.

Italialla on tavattu nähdä Christian Vierin, Luca Tonin tai Mario Balotellin kaltaisia fyysisiä järkäleitä hyökkäyksen keskustassa.

Scamacca kenties on matkalla sellaiseksi, mutta nuoren miehen perhepiirissä kuohuu. Kesällä miehen isä pidätettiin Rooman Trigoriassa. Tämä oli riehunut kadulla ja vandalisoinut autoja.

Nyt otsikoihin nousi Scamaccan suvusta jälleen uusi sukupolvi. Isoiso Sandro pidätettiin, koska tämä riehui kulmakuppilassaan teräaseen kanssa.

66-vuotias Sandro Scamacca oli Il Messaggeron mukaan astunut erittäin päihtyneessä tai muuten sekavassa tilassa ravintolaan.

Hän oli uhkaillut muita asiakkaita ja pitänyt veistä yhden henkilön kurkulla. Poliisi oli tietojen mukaan yrittänyt keskustelemalla saada Sandron rauhoittumaan, mutta tässä onnistumatta.

Lopulta lainvalvojat joutuivat käyttämään voimakeinoja, jotta vaaratilanne saatiin purettua. Tiettävästi henkilövahingoilta kuitenkin säästyttiin.

Sandro Scamaccaa syytetään lehtitietojen mukaan laittomasta uhkailusta, teräaseen hallussapidosta ja viranomaisen vastustamisesta.

Jalkapallokenttien puolella Gianluca Scamacca pääsi maajoukkueensa paidassa kentälle maanantain 0-0-tasapelissä Pohjois-Irlantia vastaan. Hallitseva Euroopan mestari joutui tällä tuloksella jatkokarsintaan.

Scamacca kohtaa seurajoukkueensa Sassuolon kanssa ensi sunnuntaina kotonaan Cagliarin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.