Juhliiko joku näistä viidestä seurasta Mestarien liigan voittoa? – Tässä selkeät voittajasuosikit

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan lohkovaihetta on jäljellä enää yksi ottelukierros. Jatkopaikkoja on jo jaettu, mutta viimeiselläkin kierroksella riittää vielä pelattavaa. Vedonlyöntiyhtiö Betsson laittoi toiseksi viimeisen kierroksen jälkeen mestarisuosikit järjestykseen.

Mestarien liigan jatkopeleihin paikkansa ovat varmistaneet tässä vaiheessa Manchester City, PSG, Liverpool, Ajax, Sporting, Real Madrid, Inter, Bayern München, Manchester United, Chelsea sekä Juventus. Muun muassa Barcelona, AC Milan ja Atlético kisaavat vielä viimeisellä kierroksella jatkoon pääsystä.

Man Cityn keskiviikkoinen voitto PSG:stä oli vahva osoitus Pep Guardiolan miehistön vaarallisuudesta. Olisiko tämä vuosi Guardiolan Cityn vuosi? Siltä ainakin vaikuttaa kertoimien valossa. Man City on tällä hetkellä Betssonin kertoimien mukaan ykkössuosikki Mestarien liigan voittajaksi. Citylle tarjotaan voitosta kerrointa 4.00.

Viisi joukkeutta erottuvat kertoimissa. Cityn jälkeen kakkossuosikki on vakuuttavasti pelannut Bayern München, jonka voittokerroin on 5.00. Liverpool tulee kolmantena kertoimella 6.00 ja PSG sekä Chelsea saavat kertoimeksi 7.00.

Seuraavat joukkueet ovat kaukana. Hankalasta alkukaudestaan huolimatta Manchester United varmisti toiseksi viimeisellä ottelukierroksella jatkopaikan ja lohkovoiton. United on noussut Real Madridin kanssa samalle tasolle kertoimissa (17.00).

Yksi UCL-kauden vakuuttavimmista joukkueista on ollut Erik ten Hagin valmentama Ajax, joka on voittanut kaikki ottelunsa maalierolla 16-3. Ajax on noussut suhteellisen korkealle voittajasuosikeissa, ja sen kerroin on enää 20.00, kun esimerkiksi kestomenestyjä Juventuksella samainen kerroin on peräti 45.00.

TOP 10: Voittajakertoimet (Betsson)

  1. Man City 4.00
  2. Bayern München 5.00
  3. Liverpool 6.00
  4. PSG 7.00
  5. Chelsea 7.00
  6. Man Utd 17.00
  7. Real Madrid 17.00
  8. Ajax 20.00
  9. Juventus 45.00
  10. Barcelona 70.00

Lähde: Betsson

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!