Katso: Ballon d’Or -palkinnot kulkivat läpi Pariisin ”mysteerimiehien” kyydissä – kypärien alta paljastui kaksi maailmantähteä

Kalenterivuoden 2021 Ballon d’Or -palkinnon voittajat ratkeaa maanantai-iltana.

Suurin suosikki miesten palkinnon voittajaksi on PSG:n ja Argentiinan maajoukkueen supertähti Lionel Messi. Hänen ainoana haastajanaan pidetään Bayern Münchenin maalitykki Robert Lewandowskia, jota suomalainen futiskansa piti voittajasuosikkina numero yksi.

Sekä parhaalle mies- että naispelaajalle jaettavat Ballon d’Or -palkinnot kuljetettiin palkintogaalaan läpi Pariisin katujen ”mysteerimiehien” kyydissä. Kuljetuksen saapuessa perille joutuivat nämä ”mysteerimiehet” paljastamaan henkilöllisyytensä jalkapallomaailman tähtien edessä. Kypärien alta paljastui kaksi F1-tähteä: Alpine-tallin Fernando Alonso ja Esteban Ocon.

Sekä espanjalainen Alonso että ranskalainen Ocon saivat kumpikin oman maansa maajoukkueen pelipaidat nimiensä kera. Gaalan juontajana toiminut Didier Drogba kävi vielä pyytämässä niihin nimmarit maidensa tähdiltä. Alonson pelipaitaan nimikirjoituksen antoi Kopa Trophyn voittanut Pedri, Oconin pelipaitaa koristaa Kylian Mbappén puumerkintä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.