Huuhkajien MM-karsintaurakka päättyi Olympiastadionilla 0-2-tappioon Ranskalle. Ottelun jälkeen Paulus Arajuuri kiitti joukkuekavereitaan ja kaikki merkit viittasivat siihen, että luottotoppari puki viimeistä kertaa Suomen pelipaidan päälleen.

Ottelun jälkeen päävalmentaja Markku Kanerva vahvisti uutisen. Kanerva kertoi, että Arajuuri ja toppariparinsa Joona Toivio olivat viimeistä kertaa Suomen paidassa.

– Surulliset fiilikset. Kaksi upeaa maajoukkueuraa tuli päätökseen. Upeat urat Huuhkajissa. He ilmoittivat sen tuossa joukkueelle. Minulla on ollut pitkä taival molempien kanssa. he ovat antaneet sydämen ja sielun tälle joukkueelle, Kanerva kiitteli V Sportin haastattelussa.

Suomen joukkue kokoontui ottelun jälkeen rinkiin, jossa Arajuuri murtui kyyneliin kiittäessään joukkuekavereitaan. Toiviolla oli myös kyynelehtivät silmät, kun koko joukkue kaksikko etunenässä kävivät kiittämässä Pohjoiskaarteen kannattajia.

Kannattajat lauloivat Toivion ja Arajuuren nimiä pitkään vielä stadionilla. Tuhannet katsojat jäivät vielä pitkäksi aikaa ottelun jälkeen stadionille kiittämään pelaajia.

LUE MYÖS: