Mauricio Pochettino on ranskalais- ja englantilaismedioiden mukaan kiinnostunut Manchester Unitedin vapaana olevasta päävalmentajan paikasta.

Ranskalaismedian mukaan Pochettino olisi jopa valmis jättämään nykyisen seuransa PSG:n kesken kauden liittyäkseen Manchester Unitediin.

PSG:tä lähellä olevan Le Parisienin mukaan PSG on halukas korvaamaan Pochettinon Zinédine Zidanella.

PSG ei ole missään vaiheessa ollut erityisen tyytyväinen Pochettinon työhon, eikä Pochettinokaan ole tyytyväinen asemaansa seurassa. Lehden mukaan Pochettinon ja PSG:n urheilutoimenjohtajana työskentelevän Leonardon välit ovat olleet hyvin huonot jo pitkään. Pochettinoa ärsyttää se, miten vähän hänellä on sananvaltaa seuran päätöksissä.

Lehden mukaan PSG on ollut jo yhteydessä Zidaneen. Zidanen unelma on valmentaa PSG:tä. Zidane on halunnut jo pitkään valmentaa Ranskan A-maajoukkuetta, mutta on saanut kuulla, että pestin saaminen vuoden kuluttua ei ole täysin päivänselvää.

Zidane on hyvissä väleissä PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfin kanssa ja on valmis siirtymään PSG:n päävalmentajaksi, jos Pochettino jättää tehtävänsä.

Le Parisienin mukaan Zidanen pestaaminen PSG:n päävalmentajaksi olisi seurajohdon viimeinen yritys suostutella Kylian Mbappé allekirjoittamaan jatkosopimus. Mbappén nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen ja hän voi siten neuvotella muiden seurojen kanssa vapaasti sopimuksesta reilun viiden viikon kuluttua.