Konferenssiliiga
Maccabi Tel Aviv – HJK
Torstai 04.11. klo 19:45

HJK vei loppujen lopuksi Suomen mestaruuden raskaimman kautta, mutta kauaa eivät klubilaiset kerenneet skumppapulloja poksautella: jo torstaina on vuorossa Konferenssiliigan vierasottelu Maccabi Tel Avivia vastaan. Tulosta olisi pakko saada, sillä tappiolla taistelu jatkopaikasta on todennäköisesti ohi. Kotonaan Klubi oli israelilaisten kanssa helisemässä, eikä helppoa tule olemaan vieraissakaan.

Mestaruus Veikkausliigassa ja sitä seuranneet lyhyet juhlat voivat toimia HJK:lle vapauttavina tekijöinä, vaikka väsymystä saattaa olla matkassa mukana. Mestaruuden karkaaminen olisi ollut Toni Koskelan suojateille katkera pala, ja muutama kierros ennen loppua KuPS näyttikin todennäköisimmältä mestarilta. Kotona kärsitty runsasmaalinen tappio Maccabille painaa varmasti takaraivossa ja revanssimieliala on päällä.

Totuuden nimissä lukemat repesivät liian suuriksi Klubin kotimatsissa, ja vaikka peruspelissä Maccabi parempi olikin, ei sen nyt aivan viidellä maalilla olisi kuulunut matsia viedä. Kotimaan sarjassa illan isännät ovat köhineet koko alkukauden, ja valmentajapotkujen jälkeen isännät tulevat tähän otteluun väliaikaisen koutsin johdolla.

Lyö vetoa ottelusta:

HJK:n henkinen nousu ja parantunut pelaajatilanne antavat joukkueelle mahdollisuuden – ohuen, mutta silti jonkunlaisen. Viime pelistä on varmasti otettu opiksi, eikä Maccabi ole tällä hetkellä varmimmillaan. Niinpä otetaan pikkuyritys Klubista tasoituksella: Aasialainen tasoitusveto, HJK +1.5 kertoimella 1,87.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO