Myös Liverpool-legenda yhtyy ihmettelijöiden joukkoon: ”Ei tämä ole se mitä Man United tarvitsee”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin väliaikaismanagerin nimitys on ollut ja on maanantain isoin jalkapallouutisaihe siihen saakka, kun Ballon d’Or -palkinto illalla jaetaan. Ole Gunnar Solskjærille lähtöpassit antanut seura nimitti managerin paikalle kauden loppuun saakka saksalaisen Ralf Rangnickin.

Vaikka 63-vuotiaalla on isoja meriittejä, herättää lyhyt pesti managerina hämmästystä; Rangnickin vahvinta aluetta kun ei ole pikavoittojen tuominen. Aiemmin maanantaina nimitystä ehti nykyisen työnsä puitteissa Sky Sportsille kommentoimaan entinen Arsenal-pelaaja Paul Merson.

– Miksi he tarvitsevat väliaikaisen managerin? Mielestäni siksi, koska he eivät tiedä mitä he tekevät tällä hetkellä.

Liverpoolin legendoihin puolestaan kuuluva Graeme Souness hämmästeli kuviota talkSPORTilla.

– Kyseessä on jo kolmas väliaikaismanageri sen jälkeen kun Fergie lähti. En ymmärrä tätä. Rangnick ei ole menestynyt managerina. Käsittääkseni hänen erikoisalaansa on saapua uuteen seuraan, kehittää sen rakennetta ja luoda parantaa tekemistä viiden-kymmenen vuoden periodilla.

Rangnickille kaavaillaan tiettävästi juuri tällaista, suurempiin linjoihin liittyvää johtoroolia kuluvan kauden päätyttyä. Sounessin mielestä hänen paikkansa ei kuitenkaan nyt olisi ollut joukkueen luotsina.

– Ei tämä ole se mitä Man United tarvitsee nyt. He tarvitsevat jonkun joka tekee vaikutuksen välittömästi. Joukkue on täynnä alisuorittavia pelaajia. Toimittaako tämä henkilö, jolla ei ole mitään kokemusta Valioliigasta, nopeaa menestystä? Enpä usko.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.