Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Lionel Messi on palkittu kuusi kertaa maailman parhaan pelaajan palkinnolla, Ballon d’Orilla.

Messi, 34, on ehdolla kultaisen pallon saajaksi myös tänä vuonna. Hänen lisäkseen ennakkosuosikeiksi on povattu myös Bayern Münchenin hyökkääjää Robert Lewandowskia ja Chelsean keskikenttäpelaajaa Jorginhoa.

Tänä vuonna Messi on juhlinut Copa del Reyn voittoa Barcelonassa ja Copa Américan mestaruutta Argentiinan maajoukkueessa, mutta hän ei usko yksilö- tai joukkuesaavutustensa riittävän tänä vuonna Ballon d’Oriin.

– Jos olen rehellinen, niin en usko [voittavani], sanoi Messi Diario Sportin haastattelussa.

– Minun isoin palkintoni oli saavutukseni maajoukkueessa. Kun olin taistellut ja taistellut niin paljon tuon saavutuksen eteen, se oli paras kaikesta huolimatta.

– Se olisi poikkeuksellisen merkityksellinen asia, jos voittaisin Ballon d’Orin. Olisi hullua voittaa seitsemäs. Jos en voita sitä, niin ei se mitään. Olen jo saavuttanut yhden suurimmista tavoitteistani.