Norwich vaihtaa logoaan – muutos astuu voimaan ensi vuonna

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin edustama Valioliiga-seura Norwich julkisti tiistaina uuden logonsa.

Uusi seuratunnus otetaan käyttöön ensi kesänä, joten seura pelaa vielä tämän kauden nykyisellä logollaan. Norwich on käyttänyt nykyistä seuratunnustaan 50 vuotta, eli kauemmin kuin yksikään toinen tämänhetkinen Englannin pääsarjaseura on käyttänyt omaansa.

Norwich kuvailee tiedotteessaan, että uudistus on hyppy ”digitaaliselle aikakaudelle”.

Uudessa logosta löytyvät pitkälti samat peruselementit kuin vanhastakin, mutta niiden piirteitä on yksinkertaisettu ja virtaviivaistettu. Seuratunnusta komistavat yhä Norwichin linna, leijona, kanarialintu sekä pallo, mutta vanhaa logoa ympäröinyt musta reunus on poistettu.

Voit katsoa alta näkyvästä videosta muutokset ja uuden logon kokonaisuudessaan. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️