Valioliiga
Norwich – Wolves
Lauantai 27.11. klo 17:00

Norwich ehdittiin jo tuomitsemaan varmaksi putoajaksi, ja joukkueen uumoiltiin kaikessa surkeudessaan tekevän huonoimman Valioliigakauden ikinä. Kaikkia todennäköisyyksiä vastaan sekä Daniel Farken viimeinen, että Dean Smithin ensimmäinen ottelu päättyivät Norwichin voittoon, ja kanarialinnut eivät ole enää edes sarjajumboina. Siipien kantavuus testataan nyt Wolvesia vastaan.

Norwich ei ollut voitto-otteluissaan erityisen vakuuttava, mutta marginaalitkin olivat tällä kertaa puolella. Teemu Pukki maalasi molemmissa otteluissa: Brentfordia vastaan osuma tuli pilkusta. Pukki on edelleen yläkerrassa Norwichin oikeastaan ainoa pelote. Southamptonia vastaan Todd Cantwell palasi pitkästä aikaa kentälle, mutta kunto ei ollut Valioliigan vaatimusten tasolla ja tällä kertaa avauksen paikka ei ole varma. Muut varmat poissaolijat ovat pitkäaikaispotilaita.

Wolvesilla poissaolijoita on kourallinen. Bruno Lage on saanut duunariporukan tekemään oikeita asioita, ja sarjasijoitus kuudentena on enemmän kuin kukaan olisi aivan alkukaudesta odottanut. Viime viikonlopun voitto West Hamista osoitti, miten tiivis Lagen ryhmä tällä hetkellä on. Joukkue ei loista sitten yhtään, mutta toteuttaa pelisuunnitelmaa mutinoitta. Hyökkäystehoja tarvittaisiin lisää, jotta sarjasijoitus säilyisi näin korkealla.

Käytä jättitarjous hyväksesi:

Normaalioloissa vedot Wolvesiin ovat lähinnä pelisijoittamisen ydintä. Erikoistarjous löytyy uusille asiakkaille Pukin maalista, ja Black Friday -meininkeihin mukaan lähtö on perusteltua. Maaliputki voi kyllä jatkua, ja siinä tapauksessa pääsee aloittamaan vedonlyönnin illa mukavista lähtökohdista. Toimi siis näin:

  1. Avaa pelitili ille ja talleta TÄSTÄ.
  2. Lyö 1€ veto Teemu Pukin maalista Wolvesia vastaan.
  3. Jos/kun Pukki maalaa, sinä voitat 50 euroa!

👀 Black Friday lisäetu: jos pelaat 40 eurolla Book of Fallen -kolikkopeliä saat lisäksi 200 käteiskierrosta samaiseen peliin.