PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino on kiinnostunut Manchester Unitedin managerin tehtävästä, kertovat muun muassa Sky Sports ja BBC.

Ole Gunnar Solskjærin sunnuntaina erottanut United ilmoitti etsivänsä tilapäismanageria, joka luotsaa joukkuetta tämän kauden loppuun asti, mutta tilanne saattaa muuttua, mikäli Pochettino olisikin saatavilla kesken kauden.

Entinen Tottenhamin manageri Pochettino ei tiettävästi ole täysin tyytyväinen seurakulttuuriin ja joukkueen tasapainoon Pariisissa. Lisäksi BBC:n mukaan hän asuu hotellissa, kun muu perhe on jäänyt Lontooseen. United ei ole vielä tehnyt virallista tiedustelua Pochettinon saatavuudesta.

Pochettino on toistaiseksi voittanut PSG:n kanssa ”vain” Ranskan cupin ja Ranskan supercupin.

Sky Sportsin mukaan Pochettino on Unitedin seurajohdon ensimmäinen vaihtoehto manageriksi. Seuraavana nimenä listalla on Ajaxissa mainiota työtä tehnyt Erik ten Hag.

BBC kertoi aiemmin, että Real Madridin ex-päävalmentaja Zinédine Zidane ei ole tällä hetkellä kiinnostunut pestistä Unitedissa.

Myöskään Englannin maajoukkueen päävalmentajaa Gareth Southgatea ei näillä näkymin Unitedissa nähdä, sillä hän allekirjoitti joulukuuhun 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen.