© Kuva: Juha Tamminen

Peliyhtiöllä erikoinen kohde Huuhkajien Bosnia-otteluun – onko tässä Suomen ”tie voittoon”?

Huuhkajat kohtaa lauantaina elintärkeässä MM-karsintaottelussa Bosnia ja Hertsegovinan. Ottelu alkaa kello 16 Suomen aikaa. Vedonlyöntiyhtiö on viritellyt erikoisen kohteen otteluun.

illä on niin sanottu ”Tie voittoon” -kohde, joka sisällyttää sen, että Bosnia saa ottelussa punaisen kortin, Teemu Pukki tekee maalin ja Lukas Hradecky pitää nollapelin. Tämän myötä Suomi voittaisi ottelun ja jos kaikki kohdat toteutuu, saisi kohteesta kertoimen 75.00.

Aivan tuulesta temmattua tämä ei ole. Suomi nappasi 2-0-voiton Bosnia ja Hertsegovinasta kesällä 2019. Tuolloin Huuhkajien molemmat maalit viimeisteli Teemu Pukki, joka lienee avauksessa myös lauantaina. Lisäksi Hradecky piti tuolloin nollapelin. Bosnian punaista korttia ei tosin nähty.

Bosnia ja Hertsegovina on edellisen kerran saanut punaisen kortin lokakuussa 2020, kun Nations Leaguen ottelussa Puolaa vastaan puolustaja Anel Ahmedhodžić lensi suihkuun.

Huuhkajien ottelu näkyy V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Elisa Viihde Viaplaysta. Ilmaiseksi ottelun voi katsoa tv-kanava Neloselta.