Georgia päätti MM-karsintaurakkansa upeaan 2-0-voittoon Ruotsista torstai-iltana. Georgian päävalmentaja Willy Sagnol seurasi peliä katsomosta toimitsijakiellon takia, mutta hänellä saattoi olla suora yhteys apuvalmentajaan ottelun aikana.

Georgian valmentajana ottelussa toimi Sagnolin apuvalmentaja Zurab Khizanišvili. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Sagnol joutui vastaamaan kinkkisiin kysymyksiin.

Khizanišvilillä oli selkeästi ottelun aikana kuuloke korvassaan. Kysymys kuuluikin, oliko Sagnolilla suora yhteys apuvalmentajaansa vai ei? Sagnol antoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa selityksen kuulokkeelle.

– Hän kuunteli oopperamusiikkia. Hän rakastaa sitä.

Toimittaja uteli vielä, oliko Sagnol tosissaan.

– Kyllä, kyllä! Hän rakastui oopperaan, kun hän pelasi Rangersissa 14-15 vuotta sitten. En ole itse vähään aikaan kuunnellut oopperaa kylläkään, Sagnol selitti.

Sagnol viesti ottelun aikana joka tapauksessa vaihtopenkin suuntaan katsomosta käsin, mutta miehen omien sanojensa mukaan kantavan äänensä voimin.

– Istuin katsomossa ja minulla on todella kantava ääni, joten he kuulivat minut katsomosta käsin. Sitä minun lapsenikin sanovat, että minulla on painava ääni, Sagnol totesi hymyillen.

Aftonbladet kysyi Ruotsin joukkueenjohtaja Stefan Petterssonilta, aikooko joukkue tehdä Sagnolista jatkotoimenpiteitä. Petterssonin mukaan kommunikointi ei ole sallittua, mutta joukkue ei aio ainakaan tällä haavaa tehdä asiasta valitusta, vaan keskittyy jo sunnuntaina pelattavaan Espanja-otteluun.

LUE MYÖS: