Robin Lodin kausi päättyi pettymykseen – näkyvästi esillä viimeisessä ottelussa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien Robin Lodin kausi 2021 on päättynyt. Lod oli Minnesota Unitedin avauskokoonpanossa, kun United kohtasi MLS:n pudotuspelien avauskierroksella Portland Timbersin. Kotijoukkue Timbers oli parempi maalein 3-1, joten ottelu jäi Minnesotan kauden viimeiseksi.

Aluksi kaikki näytti Minnesotan kannalta hyvältä, sillä se siirtyi johtoon 11. minuutilla. Maalin teki argentiinalainen Franco Fragapane syöttökuvion päätteeksi. Robin Lod oli mukana rakentelemassa maalitilannetta ja sai maaliin MLS:n tilastointikäytännön mukaisesti niin sanotun ”kakkossyötön”.

Kuten alla olevista twiiteistä näkyy, oli täydet minuutit ottelussa pelannut Lod muutenkin näkyvästi esillä. Hyvistä maalipaikoistaan huolimatta Lod ei kuitenkaan saanut palloa tolppien väliin. Portland nousi tasoihin 43. minuutilla ja teki toisella puoliajalla vielä kaksi maalia edeten ottelusta jatkoon. Larrys Mabiala teki yhden ja Sebastian Blanco kaksi maalia.

Minnesota Unitedin pudottua MLS:n puolivälierissä ei nähdä suomalaispelaajia. Minnesotan toinen suomalainen Jukka Raitala ei joukkueen kokoonpanossa Portland Timbersiä vastaan ollut. Lodin sopimus Minnesotan kanssa kattaa myös ensi kauden, mutta Raitalan sopimus päättyy.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.