Juventus on istumassa neuvottelupöytään pelaaja-agenttien supertähti Mino Raiolan kanssa. Kyse on kahden Juve-pelaajan tulevaisuudesta; seura toivoo yhteistyön jatkuvan kummankin kanssa ainakin toistaiseksi – tosin erilaisin ehdoin.

Laituri Federico Bernardeschin sopimus torinolaisten kanssa päättyy ensi kesänä. Calciomercaton mukaan seura toivoo tämän suostuvan tuntuvaan palkanalennukseen. Koska sopimus on loppusuorallaan, tuo tämä luonnollisesti lisäväriä tilanteeseen jossa pelaaja on jo vapaa neuvottelemaan jatkosta muualla.

Toppari Matthijs de Ligtiä on huhuissa viety ties minne. Juventus haluaa kuitenkin tiettävästi pitää hollantilaisen ehdottomasti riveissään. Sopimuksen puolesta tämä onkin mahdollista; 22-vuotiaan kontrahti jatkuu kesään 2024. Sopimuksessa on toisaalta ensi kesästä käynnistyvä 120 miljoonan euron suuruinen siirtopykälä.