Tammy Abraham yllättyi Italiassa – Serie A odotettua laadukkaampi sarja: ”Englannissa olemme tottuneet vain hyökkäämään”

© Kuva: Getty Images

Tammy Abraham siirtyi kesän siirtoikkunassa Chelseasta AS Romaan jopa 40 miljoonan euron siirtosummalla.

24-vuotias Abraham on pelannut uudessa seurassaan 17 ottelua, joissa on syntynyt viisi maalia. Abraham on laukonut pallon tällä kaudella jopa seitsemän kertaa tolppaan. Serie A:ssa maaleja on syntynyt vain kolme kappaletta.

Abrahamin mukaan AS Roman päävalmentaja José Mourinho haluaa tehdä hänestä röyhkeämmän ja ilkeämmän pelaajan.

– Mourinho sanoi minulle olevani loistava pelaaja. Hän ehdotti minulle, että tekisin töitä sen eteen, jotta olisin hieman ilkeämpi pelaaja kentällä. Mourinho haluaa tehdä minusta todellisen pedon pelikentällä, Abraham totesi Il Messaggerolle.

Italia ja Serie A ovat Abrahamille luonnollisesti hyppy tuntemattomaan. Abraham on yllättynyt siitä, miten vaikea ja haastava sarja Serie A on.

– On aina vaikea saapua uuteen maahan ja sopeutua uuteen kulttuuriin. Yritin sopeutua mahdollisimman nopeasti ja oppia uutta ja erilaista jalkapalloa. En odottanut Serie A:n olevan näin vaikea sarja. Täällä pelaajat ovat hyvin järkeviä ja puolustus on todella tärkeä osa italialaista pelityyliä- ja tapaa. Englannissa olemme tottuneet vain hyökkäämään ja hyökkäämään. Täällä minun on opittava rikkomaan vastustajan puolustus. Se on osa oppimisprosessia. Minun on vain parannettava.

Abraham on parhaillaan mukana Englannin A-maajoukkueessa.

– Toivottavasti voin pitää tasoni korkealla, jotta pysyn maajoukkueessa. MM-kisoihin osallistuminen on yksi tavoitteistani.

Lähde: Il Messaggero


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.