Atalanta ja AS Roma kohtasivat Serie A:n huippukamppailussa lauantaina. Jose Mourinhon luotsaamat roomalaiset hakivat ottelusta komean vierasvoiton lukemin 4-1.

Vieraiden maaleista vastasivat Tammy Abraham kahdesti sekä Nicolo Zaniolo ja Chris Smalling kertaalleen. Myös kamppailun viidennen maalin iski Roman pelaaja, mutta sen teki Bryan Cristante valitettavasti väärään päähän.

Mourinho oli luonnollisesti ylpeä joukkueestaan ottelun jälkeen. Romalla on ollut viime vuosina vaikeuksia huippujoukkueita vastaan, ja Mourinho ottikin ottelun jälkeen voitosta ilon irti.

– Joukkuehenki oli fantastinen. Joukkue oli loistava jokaisella osa-alueella. Erotuomari oli erinomainen, koska Atalanta pelaa niin aggressiivisesti ja fyysisesti, niin tarvitsimme hänen [viitaten Massimiliano Irratiin] kokemustaan, Mourinho totesi ottelun jälkeen DAZN:n haastattelussa.

– Olen kuullut ihmisten sanovan, että emme ole voittaneet top 5 -joukkueita 19 kuukauteen. Nyt voimme sanoa, että siitä on 20 minuuttia, Mourinho kuittasi.

Voiton myötä Roma nousi sarjataulukossa viidenneksi. Atalanta jatkaa kolmospaikalla, mutta pisteen päässä oleva Napoli on pelannut yhden ottelun vähemmän.