Bild: Manchester United valmistelee jättitarjousta Erling Hålandista – managerille luvattu iso bonus onnistuneesta hankinnasta

© Kuva: Getty Images

Manchester United valmistelee 118 miljoonan euron tarjousta Borussia Dortmundin tähtihyökkääjästä Erling Braut Hålandista, kertoo Bild.

Norjalaiskärki on jo pitkään yhdistetty huhuissa Unitediin. Manchesteriläisten managerina toimi vielä hiljattain Hålandin maanmies Ole Gunnar Solskjær, joka valmensi häntä aiemmin Moldessa.

Nyt Unitedin puikoissa on toinen henkilö, jolla on entuudestaan side Hålandiin: saksalaisvalmentaja Ralf Rangnick. Manchester United vahvisti maanantaina nimittäneensä Rangnickin väliaikaismanagerikseen loppukauden ajaksi, jonka jälkeen hän jää seuraan neuvonantajaksi.

Rangnick on Hålandille tuttu muutaman vuoden takaa, sillä hän oli hankkimassa norjalaishyökkääjää Red Bull Salzburgiin tammikuussa 2019. Salzburgista Håland jatkoi jo vuotta myöhemmin matkaansa Dortmundiin, jossa hän on tehnyt tuhoisaa jälkeä. Hän on pelannut BVB:ssä 70 ottelua tehden niissä yhteensä 71 maalia ja syöttäen 19.

Bildin mukaan Rangnickille on luvattu kymmenen miljoonan euron bonus, jos hän onnistuu houkuttelemaan Hålandin Manchesteriin.

United tarvitsee piakkoin uutta verta hyökkäyspäähänsä, sillä Cristiano Ronaldo ja Edinson Cavani ovat pian kummatkin kelpoisia ikämiespeleihin, eikä Anthony Martial ole yltänyt häneen kohdistettuihin odotuksiin.

Manchester United joutuu kuitenkin taistelemaan Hålandista, sillä lähes jokainen Euroopan suurseura on yhdistetty huhuissa Dortmundin tähtihyökkääjään.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.