Huippulupauksen Dortmund-laina epäonnistunut pahemman kerran – isä ymmällään: ”Eivät halua katkaista lainasopimusta..”

© Kuva: Getty Images

Reinier on viettänyt vajaat puolitoista vuotta Real Madridista lainalla Borussia Dortmundista.

Real Madrid maksoi Reinieristä jopa 30 miljoonaa euroa Flamengolle tammikuussa 2020. Nuorukainen ei saanut mahdollisuuksia Real Madridin edustusjoukkueessa ja hänet lainattiin Dortmundiin. Dortmundissa kohtalo on ollut samanlainen.

19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on saanut peliaikaa syyskaudella noin 200 minuutin verran.

Madridilaislehti AS haastatteli Reinierin isää Mauro Brasiliaa. Brasilia ei ymmärrä, miksei Reinier saa Dortmundissa vastuuta – tai edes peliaikaa silloin tällöin.

– Emme ymmärrä tätä tilannetta. Reinier ei ole saanut mahdollisuuksia ja sitten, kun hän pääsee kerrankin pelaamaan, on hän kaiken tarkkailun kohteena. Mutta ei se mitään. Reinier oppii uutta, sillä hän taistelee sellaisia asioita vastaan, jota kukaan ei osaa selittää. Emme ole koskaan vaatineet hänelle avauskokoonpanon paikkaa, vaan minuutteja, jotta hän voisi kehittyä, Brasilia totesi.

Brasilian mukaan Dortmund ei ole osoittanut tukeaan Reinierille missään vaiheessa.

– Dortmund halusi ostaa Reinierin jo silloin, kun hän edusti vielä Flamengoa. Puhuimme seurajohdon kanssa, mutta myöhemmin oli mahdotonta kieltäytyä Real Madridin tarjouksesta. Mielestämme laina oli hyvä vaihtoehto, kun kuulimme Dortmundin kiinnostuksesta. Dortmund ei ole kuitenkaan tukenut häntä. Ilman tukea on mahdotonta onnistua. Viime kaudella he sanoivat, ettei Reinier ollut samalla tasolla joukkuetoveriensa kanssa niin taktisesti kuin fyysisestikään, mutta nyt ei ole enää tekosyitä.

Reinierin leiri yrittää etsiä nuorukaiselle uutta seuraa tammikuussa, mutta vielä ei ole tiedossa, suostuuko Dortmund vieläkään katkaisemaan epäonnistunutta lainaa.

– Yritämme löytää Reinierille uuden seuran Espanjasta, mutta Dortmund ei halunnut katkaista lainasopimusta vuosi sitten ja uskon, etteivät he halua katkaista sitä nytkään. Emme ymmärrä tätä, mutta nyt meidän on odotettava, jotta voimme keskustella heidän kanssaan. Reinierin taitoja aletaan epäillä tämän kaiken ylimääräisen huomion vuoksi. Ideaalitilanne olisi palata Espanjaan.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.