AS Roman hyökkääjä Tammy Abraham oli pöyristynyt saamastaan keltaisesta kortista keskiviikon sarjaottelussa Bolognan vieraana.

Erotuomari antoi Abrahamille, 24, varoituksen hieman ennen taukovihellystä, kun hyökkääjä törmäsi Bolognan Mattias Svanbergiin. Hidastuksien perusteella törmäys vaikutti vahingolta, ellei jopa Svanbergin rikkeeltä.

Abrahamille tuli varoituksen myötä täyteen viisi keltaista korttia, joten hän on pannassa, kun Roma pelaa lauantaina Serie A:n huippuottelussa Internazionalea vastaan. Englannin maajoukkuehyökkääjä teki sosiaalisessa mediassa selväksi mielipiteensä pelikiellostaan ja siihen johtaneesta tilanteesta.

– Sain tänään tästä keltaisen kortin ja joudun jättämään seuraavan pelin väliin… Vaikka minä olin se, joka blokattiin ja jota rikottiin. Kerrassaan häpeällistä, kirjoitti Abraham julkaisussaan, jonka hän poisti myöhemmin.

Bologna voitti ottelun 1-0 Svanbergin osumalla.

Abraham siirtyi AS Romaan viime kesänä Chelseasta 40 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut uudessa seurassaan 21 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kaksi.

🅼🅴🅾︎ 🅿︎🅸🅽🅴🅻🅻🅸 🟨🟥

@meopinelli
WELCOME IN @SerieA 🎪 @tammyabraham