Näin Mohamed Salah kommentoi Barcelona-huhuja – otti kantaa myös mahdolliseen jatkosopimukseen

© Kuva: Getty Images

Mohamed Salah’n nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä 2023, eli ensi kauden jälkeen.

Osapuolet neuvottelevat tiettävästi uudesta jatkosopimuksesta. Salah allekirjoitti edellisen jatkosopimuksensa kesällä 2018, eli vuosi Liverpool-siirtonsa jälkeen.

Egyptiläishyökkääjä on pelannut upean syyskauden Liverpoolin paidassa. 20 ottelussa on syntynyt yhteensä 19 maalia ja yhdeksän maalisyöttöä.

Egyptiläismedia MBC Masr TV haastatteli Salah’ta, joka kertoi mielipiteensä tulevaisuudestaan ja Barcelona-huhuista. Barcelonan kerrotaan olevan Salah’n kintereillä.

– Olen sanonut tämän jo monesti. Jos päätös riippuisi ainoastaan minusta, jäisin Liverpooliin. Päätös riippuu kuitenkin myös seurajohdosta ja heidän on löydettävä ratkaisu. Taloudellinen puoli osoittaa, miten paljon seura kunnioittaa sinua, mutta päätös siitä, jatkanko täällä, ei tietenkään riipu pelkästään rahasta, Salah totesi.

– Olen iloinen siitä, että Barcelonan kaltainen seura on kiinnostunut minusta. Se tekee minut todella onnelliseksi, mutta olen myös hyvin onnellinen Liverpoolissa ja katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Tällä hetkellä haluan jäädä Valioliigaan, koska se on maailman parhain sarja.

Lähde: MARCA


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.