© Kuva: Getty Images

Porto – Atletico Madrid: Jatkopaikka ratkottavana

Mestarien liiga
Porto – Atletico Madrid
Tiistai 07.12. klo 22:00

Mestarien liigan B-lohkossa vahvaa syksyä viettänyt Liverpool on tehnyt täysin mitä lystännyt, ja jättänyt muut joukkueet taistelemaan murusista. Porto ja Atletico Madrid ratkovat jatkopaikan kohtaloa keskinäisessä ottelussa, ja AC Milan toivoo, että Pool nostaisi jalan kaasupedaalilta joukkueiden välisessä kohtaamisessa. Voitolla Porto olisi varmasti jatkossa, kun taas Atleticon täytyisi voittaessaan vilkuilla toisen ottelun lopputulosta.

Porton syksy on ollut aika mukava: joukkue johtaa kotimaan liigaa tappioitta yhdessä Sportingin kanssa. Kivikovassa UCL-lohkossa se on laittanut miehekkäästi kampoihin muille. Porto häviää perusluokassa, mutta kova kotietu ja hyvin järjestetty puolustuspeli on kantanut tähän asti pitkälle. Joukkueella on pari loukkaantumista, ja Mateus Uribe sai korttitilinsä täyteen. Portolla ei ole ottelun alussa mikään kiire, mutta jos Tico saa tulosta, alkavat paineet kasautua kotijoukkueelle.

La Ligan hallitseva mestari ei ole tänä syksynä saanut loistoa esille millään rintamalla. La Ligassa on alla nolo kotitappio Mallorcalle, ja Diego Simeonen suojateilla on ollut käsijarru päällä myös UCL:ssä. Tosin Simeone kierrätti viikonloppuna miehistöä ottelussa melkoisesti. Mestarien liigan edellisessä ottelussa Tico ei vakuuttanut kotona AC Milania vastaan, ja tappio oli jotakuinkin ansaittu. Parista poissaolosta huolimatta Portoa vastaan kentälle tulee vahva kokoonpano.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotettavissa on tiukka peli, jonka dynamiikka riippuu paljon lohkon molempien otteluiden tilanteista. Tico on ollut pettymys tänä syksynä, mutta perusluokaltaan se on huikean kova porukka. Jos kaikki loksahtaa kohdalleen, ei vierasvoitto saa yllättää. Vetosuositus on Atletico Madrid voittaa ottelun kertoimella 2,65.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.