PSG:n erikoisen pahoinpitelysaagan tuorein käänne: osapuolet palaavat joukkueharjoituksiin

© Kuva: Getty Images

Kerroimme vajaa kuukausi sitten varsin eriskummallisesta tapauksesta PSG:n naisjoukkueen tiimoilta. Naamioituneet miehet olivat hyökänneet joukkueen tähtipelaaja Kheira Hamraouin kimppuun, kun hän oli palaamassa ravintolasta kotiin joukkuetoveri Aminata Diallon kyydissä. Rautaputkin mukiloitu Hamraoui joutui käymään sairaalassa tikattavana eikä voinut pelata seuraavassa Naisten Mestarien Liigan ottelussa.

Aluksi tapauksesta epäiltiin Dialloa, joka selvisi hyökkäyksestä naarmuitta ja jonka arveltiin tilanneen pahoinpitelyn. Diallo oli 36 tunnin ajan poliisin kiinniottamana. Lopulta hänet kuitenkin vapautettiin todisteiden puuttuessa. Myöhemmin selvisi, että pääepäilty onkin entisen huippupelaajan Éric Abidalin vaimo Hayet Abidal. Motiiviksi epäillään mustasukkaisuutta, sillä Eric Abidalin arveltiin pettäneen puolisoaan Hamraouin kanssa.

Tänään, yli kuukausi tapahtumien jälkeen Hamraoui ja Diallo palaavat ensi kertaa PSG:n harjoituskentälle. Tähän saakka molemmat ovat harjoitelleet muusta joukkueesta erillään, mutta tiistaina he liittyvät joukkueharjoituksiin. Jo viime viikolla naiset tapasivat toisensa välittäjän läsnäollessa, sillä PSG halusi valmistella heitä tämänpäiväiseen jälleennäkemiseen.

– Seura ja henkilöstö ovat tehneet ammattimaista työtä heitä tukiessaan. He ovat olleet kuukauden sivussa ryhmästä ja harjoitelleet kahden viikon ajan itsekseen. Joukkue on tukenut heitä. Seura on tehnyt päätöksen ottaa heidät jälleen mukaan, ja huomenna ovat taas osa pelaajaryhmäämme, PSG:n valmentaja Didier Ollé-Nicolle sanoi lehdistötilaisuudessa maanantaina.

PSG kohtaa Naisten Mestarien Liigan viidennen kierroksen ottelussa keskiviikkona vieraskentällä ukrainalaisen Harkovan. PSG on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä ja käytännössä myös lohkovoittonsa.

Lähde: Mundo Deportivo


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½