Ralf Rangnickin aika Manchester Unitedissa aika alkoi voitolla – mitä se antaa odottaa?

© Kuva: Getty Images

Manchester United voitti sunnuntaina Crystal Palacen Valioliigan kotiottelussaan 1-0.

Keskikenttäpelaaja Fredin 77. minuutilla tekemän maalin myötä väliaikaismanageri Ralf Rangnick sai voitokkaan alun ajalleen seurassa. Saksalaisen on tarkoitus luotsata edustusjoukkuetta tämän kauden loppuun, ja siirtyä sitten muihin johtotehtäviin Old Traffordilla.

Sitä, mihin ensimmäisen United-ottelun voittaminen managerina johtaa, voi osaltaan arvioida aiempien, vastaavaan yltäneiden listan perusteella. Rangnick on vasta neljäs ensimmäisen valioliigaottelunsa tehtävässä voittanut valmentaja.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.