Telegraph: Real Madridissa uskotaan huipputopparin siirtyvän seuraan ensi kesänä

© Kuva: Getty Images

Real Madridissa ollaan luottavaisia sen suhteen, että Chelsean huipputoppari Antonio Rüdiger siirtyy seuraan ensi kesänä, kertoo Telegraph.

Rüdigerin, 28, sopimus lontoolaisseuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eivätkä jatkosopimusneuvottelut ole edenneet lainkaan. Suurimmaksi ongelmaksi on muodostunut palkka-asiat. Chelsea on valmis maksamaan Saksan maajoukkuetopparille 140 000 puntaa viikossa, kun taas puolustaja itse haluaisi vähintään 200 000 punnan viikkotienestit.

Telegraphin mukaan Real Madrid on valmis maksamaan Rüdigerin palkkatoiveen, ja vaikka saksalainen on väittänyt, että hänen ensisijainen toive on jatkaa Chelseassa, ovat hänen edustajansa jo tiettävästi neuvotelleet Realin kanssa.

Rüdigerin entiset joukkuekaverit, nykyisin Real Madridia edustavat Thibaut Courtois ja Eden Hazard ovat myös tiettävästi kosiskelleet entistä joukkuetoveriaan Real Madridiin, ja he ovat luottavaisia saksalaisen saapumisesta seuraan kuluvan kauden jälkeen.

Rüdiger on edustanut Chelseaa vuodesta 2017 lähtien. Hän on voittanut lontoolaisseuran kanssa kertaalleen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan sekä FA Cupin.