Tuttosport: Juventuksen keskikenttäpelaaja taloudellinen katastrofi – kalliimpi kuin Cristiano Ronaldo

© Kuva: Getty Images

Aaron Ramsey siirtyi vuonna 2019 Arsenalista Juventukseen ilmaisella siirrolla. Tähän päivään mennessä walesilainen on pelannut torinolaisten nutussa yhteensä 70 ottelussa.

Tällä kaudella Ramsey on pelannut ainostaan kolmessa kamppailussa. Massimiliano Allegri ei ole keksinyt keskikenttäpelaajalle sopivaa roolia. Lisäksi Ramsey on ollut loukkaantuneena jatkuvasti.

Italialainen Tuttosport laski, että vuonna 2021 Ramsey on maksanut yhtä peliminuuttia kohden Juventukselle selvästi enemmän kuin Cristiano Ronaldo aikanaan Torinossa.

Portugalilainen supertähti siirtyi sittemmin Manchester Unitediin, mutta hän ehti pelata Juventuksen riveissä 11 507 minuuttia. Hintaa yhdelle minuutille kertyi 7821 euroa.

Ramsey sen sijaan on tänä vuonna pelannut 840 minuuttia Vanhan rouvan väreissä. Hinnaksi peliminuutille mukavat 8928 euroa.

Mielenkiintoista ja varmasti torinolaisittain hieman turhauttavaakin on, että Ramsey on vuoden aikana pelannut Walesin maajoukkueessa lähes yhtä monta minuuttia, 778.

Keskikenttäpelaajan agentti tapasi Juventuksen seurajohtoa aiemmin joulukuussa. Ramseyn lähtö tammikuussa on jopa todennäköistä.

Walesilainen haluaisi palata Valioliigaan ja ainakin Newcastle on ollut pitkään jo kiinnostunut. Vielä on silti epäselvää, että suostuuko Magpies maksamaan Ramseyn vaatimaa 7 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Juttua muokattu 30.12. kello 14.41: Lähteen määrittelemät minuutit Ronaldolle olivat virheelliset.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.