Virallista: Huuhkajien ohjelmaan kaksi harjoitusmaaottelua Ruotsia vastaan

© Kuva: Juha Tamminen

Kuten pari viikkoa sitten julkaistussa jutussamme kerroimme, leireilee Suomen miesten A-maajoukkue tammikuussa Portugalin Algarvessa. Aiemmin yhteisestä leiristä oli kertonut vain Ruotsin jalkapalloliitto, mutta tänään myös Palloliitto vahvisti leirin virallisesti.

Leiri ajoittuu ajanjaksolle 3.-13.1.2022. Muita harjoitusvastustajia ei löytynyt, joten Suomi ja Ruotsi kohtaavat toisensa leirin aikana kahdesti.

Pelit pelataan Estadio Algarve -stadionilla sunnuntaina 9.1. ja keskiviikkona 12.1. Otteluiden kellonajat tarkentuvat myöhemmin.

Päävalmentaja Markku Kanerva julkaisee Huuhkajien joukkueen tammikuun leirille joulukuun loppupuolella. Pelaajisto tullee koostumaan pääosin Suomessa, Pohjoismaiden muissa sarjoissa ja Pohjois-Amerikassa pelaavista pelaajista, sillä valtaosassa Euroopan sarjoista ei tammikuussa taukoa pidetä eikä seurojen tarvitse vapauttaa pelaajiaan maajoukkueen käyttöön.

LUE MYÖS: Nations League -arvonta ja tammikuun leiri edessä jo pian – tämä tiedetään Huuhkajien ensi vuoden ohjelmasta


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½