Christian Eriksen Valioliigassa jo ylihuomenna? Allekirjoitusta odotetaan

© Kuva: Getty Images

Viime kesän EM-kisojen Suomi-ottelussa sydänkohtauksen saanut Christian Eriksen on useiden lähteiden mukaan palaamassa Valioliigaan – vieläpä hyvin pian.

Tanskalaisen ja Internazionalen välinen sopimus purettiin, sillä Eriksenille asetetun kaltaisen sydämentahdistimen kanssa Italian pääsarjassa ei saa pelata. Itse asiassa sellaisen käyttäminen estää jopa harjoittelun Serie A -seurojen kanssa.

Harjoittelun jo jokin aika sitten aloittanut, ja olonsa hyväksi tunteva 29-vuotias on siirtymässä pohjoismaalaiselle – tanskalaisesta puhumattakaan – hyvin tyypilliseen seuraan, Brentfordiin. Sky Sportsin mukaan kyse on enää viimeisistä silauksista sopimukseen, jonka allekirjoitusta odotellaan parin päivän sisään.

Kyse olisi mitä ilmeisimmin loppukauden kattavasta kontrahdista. Mikäli Bees-sopimus toteutuu, tulee seurasta toinen Eriksenin lontoolainen työnantaja – hän edusti ennen Italian siirtoaan Tottenhamia seitsemän vuoden ajan.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️