Harjoituskauden avauskin on Solnassa juhlapäivä. Se saatiin jälleen maanantai-iltana todistaa, kun AIK:n vuoden ensimmäisistä harjoituksista levisi kuvia ja videoita internettiin.

Skytteholmin stadionin tuntumassa järjestettiin ilotulitus, lehtereille saapui noin 3 000 seuran kannattajaa ja katsomossa oli todellinen soihtumeri. Kuten kuvista näkyy, ilotulitus näkyi kauas Tukholman ylle.

Tupa oli miltei täysi, sillä treenien tapahtumapaikalle Skytteholmiin katsomoon mahtuisi normaalisti reilut 5 000 katsojaa. Ottelunsa AIK pelaa Friends Arenalla. Eilinen osallistujamäärä oli joka tapauksessa AIK:n treenikauden avauksen yleisöennätys.

Samassa yhteydessä kannattajille esittäytyivät sekä AIK:n miesten että naisten edustusjoukkue. Suomalaisiakin siis oli luultavasti läsnä, sillä AIK:n naisjoukkuetta valmentaa Maiju Ruotsalainen, ja joukkueessa pelaa suomalaisista Milla-Maj Majasaari, Kaisa Collin ja Jenny Danielsson.

Miesten joukkueessa puolestaan on ainakin toistaiseksi Pikkuhuuhkajien toppari Robin Tihi, joka pelasi viime kauden lainalla Eskilstunassa. Saku Ylätupa sen sijaan siirtyi maanantaina Sundsvalliin.

Alla olevista twiiteistä voi katsoa tunnelmia paikan päältä Solnasta.