Lähde: Italian suurseura kiinnostunut Pierre-Emerick Aubameyangista

© Kuva: Getty Images

Italian suurseuroihin lukeutuva AC Milan on kiinnostunut Arsenal-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangista, kertoo Sky Sports.

Aubameyang, 32, hyllytettiin Arsenalin toiminnasta joulukuussa ja hän menetti samalla myös kapteeninnauhansa. Hyökkääjällä ei enää uskota olevan tulevaisuutta lontoolaisseurassa ja hänen odotetaan siirtyvän muihin maisemiin vielä tammikuun aikana.

Saudiarabialaisseura Al-Nassr teki aiemmin tässä kuussa Aubameyangista tarjouksen, mutta gabonilaishyökkääjä haluaa jatkaa uraansa Euroopan huippusarjoissa eikä täten ollut halukas siirtymään Lähi-Itään.

AC Milanin nykyiset hyökkääjät Olivier Giroud ja Zlatan Ibrahimovic ovat kamppailleet kuluvan kauden aikana loukkaantumisten kanssa, jonka vuoksi mestaruustaistossa oleva jättiseura haluaisi vahvistaa hyökkäyskalustoaan loppukaudeksi.

Skyn mukaan Milan on yksi vahvimmista ehdokkaista Aubameyangin uudeksi seuraksi, mutta paluu milanolaisseuraan saattaa vesittyä palkka-asioihin.

Aubameyang nauttii Arsenalissa huimaa 15 miljoonan euron vuosipalkkaa, kun taas Milanin palkkakuningas Ibrahimovic tienaa puolet (7,5m€) vähemmän. Aubameyangin olisi todennäköisesti suostuttava rajuun palkanalennukseen Milan-siirron toteutumiseksi.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️