Kerroimme tiistaina, että Saksan A-maajoukkueen vasemman laidan pelaaja Robin Gosens on valitsemassa uudeksi seurakseen Serie A:n hallitsevan mestarin ja tämänhetkisen sarjajohtajan Internazionalen. Uuden aamun valjettua huhu on entistäkin konkreettisempi – joskaan ei vielä virallinen – sillä La Gazzetta dello Sport kertoo, että siirron kaikki osapuolet ovat jo päässeet asioista sopuun.

Lehden mukaan 27-vuotias Gosens käy Interin lääkärintarkastuksessa torstaina. Gosensin sopimus on loppukauden laina, johon sisältyy ostovelvoite kauden päättyessä. Tuon summan suuruus asettuu haarukkaan 25-27 miljoonaa euroa, joten Gosensin nykyinen seura Atalanta kuittaa pelaajastaan sievoisen korvauksen. Summa voi vielä noustakin bonuspykälien täyttyessä.

Gosensia tavoitteli myös Valioliigan putoamistaistelussa oleva äkkirikastunut Newcastle, joka tarjosi hänelle tiettävästi 3,5 miljoonan euron vuosipalkkaa. Keskikenttäpelaaja valitsi kuitenkin mieluummin Interin, 3 miljoonan euron vuosipalkalla.

[readmore from=Gosens-Robin]

Atalanta teki Gosensin avulla hyvää bisnestä, sillä se maksoi hänestä hollantilaiselle Heraclesille vain miljoonan vuonna 2017. Sittemmin Gosens on pelannut bergamolaisseurassa 157 ottelua, joissa hän on tehnyt 29 maalia ja syöttänyt 21. Tällä kaudella Gosens on kärsinyt reisivammasta ja on pelannut vain kahdeksan peliä, viimeksi viime syyskuussa.

Saksan A-maajoukkueessa Gosens on pelannut 13 ottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia. Hän debytoi maajoukkueessa syksyllä 2020 ja nousi nopeasti maajoukkueen luottopelaajaksi.

Lähde: Football-Italia