Theo Hernández on noussut AC Milanissa maailman parhaiden vasempien laitapuolustajien joukkoon.

24-vuotias ranskalaispuolustaja on edustanut AC Milania kahden ja puolen vuoden ajan.

AC Milan haluaa luonnollisesti pitää kiinni huippupelaajastaan, vaikka italialaismedioiden mukaan lukuisat suurseurat ovat kiinnostuneet Theosta.

Theon nykyinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy kesällä 2024.

Calciomercaton mukaan osapuolet ovat hyvin lähellä uutta jatkosopimusta. Theo on onnellinen AC Milanissa ja haluaa jäädä ilomielin seuraan. Neuvottelut ovat loppusuoralla ja Theon on määrä allekirjoittaa kesään 2026 kestävä jatkosopimus.

Ranskan A-maajoukkueeseen syksyllä nousseen Theon palkka nousee huomattavasti jatkosopimuksen yhteydessä. Italialaislähteiden mukaan laitapuolustajan nettopalkka voi nousta jopa viiteen miljoonaan euroon.

Nopeudestaan ja ennen kaikkea tehoistaan tunnettu Theo siirtyi Real Madridista AC Milaniin kesällä 2019. AC Milan maksoi hänestä noin 20 miljoonaa euroa. Theo on pelannut AC Milanissa 105 ottelua, joissa on syntynyt komeat 19 maalia ja 20 maalisyöttöä.