Leo Messi jää sivuun MM-karsintaotteluista – ei ole kuntoutunut koronaviruksesta

© Kuva: Getty Images

PSG isännöi Jere Urosen edustamaa Brestiä lauantaina Ranskan pääsarjan 21. kierroksella Pariisissa.

PSG:n Leo Messin kausi on ollut rikkonainen. Messi oli sivussa PSG:n edellisistä otteluista koronavirustartunnan vuoksi.

Joulun ja vuodenvaihteen Argentiinassa viettänyt Messi on palannut Pariisiin, mutta ei ole osallistunut joukkueharjoituksiin ja on sivussa myös lauantain Brest-kamppailusta.

PSG on sopinut Argentiinan jalkapalloliiton kanssa, ettei Argentiinan A-maajoukkueen päävalmentaja Lionel Scaloni kutsu Messiä joukkueeseensa, kun Etelä-Amerikan MM-karsinnat jatkuvat tammi-helmikuun vaihteessa.

Messi ei ole vielä palautunut huippukuntoon koronavirustartunnan jäljiltä ja tarvitsee aikaa päästäkseen parhaaseen mahdolliseen kuntoon. PSG haluaa Messin saavan tarvittavan määrän lepoaikaa, eikä siten osallistuminen maaotteluihin ole mahdollista.

Messi totesi torstaisessa Instagram-julkaisussaan, että koronaviruksesta palautuminen on ottanut enemmän aikaa kuin hän osasi odottaa.

Messi on pelannut tällä kaudella PSG:n riveissä vain 11 sarjaottelussa, joissa on syntynyt yhteensä yksi maali ja viisi maalisyöttöä.

Messin odotetaan kuntoutuvan parhaaseen iskuun helmikuun alkuun mennessä. PSG pelaa kauden tärkeimmät ottelunsa helmi-maaliskuussa, kun se kohtaa Real Madridin Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Lähteet: Sport, MARCA

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!