Manchesterissa kuohuu? Cristiano Ronaldo pettynyt Ralf Rangnickiin: ”Hän on erittäin stressaantunut tilanteesta”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin supertähti Cristiano Ronaldo on ”pettynyt” seuran väliaikaismanageri Ralf Rangnickiin ja hänen suosimaan pelityyliin, kertoo brittitabloidi The Sun.

Rangnick saapui manchesterilaisseuran peräsimeen joulukuussa, ja hän on luotsannut joukkuetta kuudessa ottelussa. Näistä otteluista ainoastaan yhdessä Man United on tehnyt enemmän kuin yhden maalin. Saksalaisen ”professorin” suosima 4-2-2-2-muodostelma ei ole sopinut juuri lainkaan yksilötaitoa pursuavalle ryhmälle.

The Sunin mukaan Ronaldo, 36, on huolissaan seuran tulevaisuudesta sekä siitä, onnistuuko hän sittenkään toteuttamaan unelmaansa ja voittamaan vielä kerran jonkin suuren pokaalin Manchester Unitedin kanssa.

– Cristiano on hyvin huolissaan siitä, mitä Unitedissa tapahtuu, kuiskitaan portugalilaistähden sisäpiiristä The Sunille.

– Joukkue saa paljon kritiikkiä ja hän tietää, että häntä pidetään yhtenä johtajista. Ongelmia on melko paljon, jonka takia Cristiano tuntee painetta ja on erittäin stressaantunut tilanteesta.

– Hän haluaa epätoivoisesti United-paluunsa onnistuvan, mutta hän alkaa ymmärtää, että pokaalien voittaminen nykyisellä kokoonpanolla voi olla todellista taistelua.

Tilastojen valossa Ronaldo on yksi harvoista Man Unitedin kuluvan kauden onnistujista. Portugalilaishyökkääjä on pelannut 21 ottelua ja tehnyt niissä 14 maalia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.