Tulihan se sieltä, vihdoinkin. PSG:n viime kesän tähtihankinta Sergio Ramos tuuletti vihdoin ensimmäistä maaliaan ranskalaisseuran pelaajana.

Ramosin maali syntyi PSG:n Ligue 1:n kotiottelussa Reimsiä vastaan. Pelattiin 62. minuuttia, kun PSG sai kulmapotkun. Tällä kertaa Ramos ei puskenut palloa suoraan kulmasta maaliin, vaan oli kärppänä torjunnan paluupallossa. Vielä ensimmäinenkään yritys ei mennyt maaliin, mutta Ramos seurasi laukauksensa loppuun asti ja törkkäsi pallon maaliviivalta verkkoon.

PSG siirtyi Ramosin maalilla 2-0-johtoon. Maalin voi katsoa Ligue 1:n YouTube-tililtä täältä.

Ramosin kausi on ollut erittäin vaikea sitkeän pohjevamman ja sitä seuranneen reisivamman vuoksi. Peli Reimsiä vastaan oli hänelle vasta kauden viides, ja toinen 90-minuuttinen. Eilen kuitenkin päättyi miehen yli 10 kuukauden pituinen maaliton jakso (jonka aikana Ramos on siis pelannut erittäin vähän).

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
PSG 3-0 REI (75')

▪️ Gol de Verratti que llevaba 99 partidos consecutivos (club y selección sin marcar).
▪️ Gol de Sergio Ramos que llevaba 10 meses sin marcar (desde su gol al Atalanta el 16.03.2021).

PSG voitti ottelun 4-0. Avausmaalin teki Marco Verratti, joka oli tehnyt viimeksi maalin sarjapelissä vuonna 2017. Nyt hän päätti peräti 99 ottelua kestäneen maalittoman putkensa seura- ja maajoukkueessa. Ramosin maalin jälkeen Wout Faes teki vielä oman maalin ohjaamalla Verrattin kudin maaliin ennen kuin Danilo sinetöi maalillaan pariisilaisten 4-0-voiton.

PSG on pelannut nyt 11 ottelua peräkkäin ilman tappiota. Se johtaa Ligue 1:tä 11 pisteen erolla ennen toisena olevaa Niceä.

Lionel Messi pelasi ottelussa noin puoli tuntia. Messi ei matkusta Argentiinan maajoukkueen mukaan tammi-helmikuun MM-karsintaotteluihin. Argentiina on jo varmistanut MM-kisapaikkansa.