Tähtipelaaja paljasti: Tässä saattaa olla PSG:n suuri ongelma – ”Se ottaa aikaa”

© Kuva: Getty Images

Leo Messi on pelannut PSG:ssä noin puolen vuoden ajan.

34-vuotias argentiinalaistähti on kohdannut Pariisissa melkoisia vaikeuksia. Joukkueen palkkakuningas on nimittäin kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja pelannut vain 11 sarjaottelussa, joissa on syntynyt yhteensä yksi ainoa täysosuma.

Mestarien liigassa Messi on ollut oma itsensä. Viidessä lohkovaiheen ottelussa syntyi yhteensä viisi maalia.

Messi ei osallistu tammi-helmikuun vaihteessa Etelä-Amerikan MM-karsintoihin. Messi sairasti hiljattain koronaviruksen ja palasi juuri PSG:n joukkueharjoituksiin.

Ángel Di María tietää Messin parantavan peliesityksiään ajan kuluessa.

– Minulla on Leon kanssa tietynlainen yhteys kentällä ja se on tärkeää, koska tunnen hänet. Tiedän, minne hän liikkuu, missä hän etsii palloa ja minne hän haluaa sen pelattavan voidakseen tehdä maalin tai mennä vastustajasta ohi. Hänen juoksut ja liikkeet ovat erilaisia joukkuetovereiden vastaaviin verrattuna. Pikku hiljaa hän saa itsestään parhaan irti, Di María vakuutti PSG:n haastattelussa.

Di María muistuttaa, että uuden joukkueen muodostaminen tyhjästä ei ole helppoa. Di María viittasi kommentillaan viime kesään, kun PSG hankki lukuisia huippupelaajia.

– Kaikkien mahtuminen samaan joukkueeseen on vaikeaa, eikä loistavan joukkueen rakentaminen ole yksinkertaista. Meillä on hyvin laadukkaita pelaajia ja vuosittain hankimme uusia tähtiä. Vaikka joukkueessa on maailman parhaat pelaajat, ottaa sopeutuminen aikaa, koska pelaajat eivät tunne toisiaan.

PSG johtaa Ranskan pääsarjaa 11 pisteen erolla Niceen.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️