Tärkeän maalin tehnyt Alexis Sánchez lähetti mielenkiintoisen viestin valmentajalleen: ”Olin kuin häkissä oleva leijona..”

© Kuva: Getty Images

Internazionale kruunattiin keskiviikkoiltana Supercoppan mestariksi. Alexis Sánchez iski voittomaalin Juventuksen verkkoon jatkoajan viimeisellä sekunnilla.

Lue otteluraportti täältä.

33-vuotias Sánchez on jäänyt hyvin pienelle peliajalle kuluvalla kaudella, mutta siitä huolimatta viime aikoina on sujunut. Viimeiseen viiteen otteluun on syntynyt kolme maalia.

– Asiat eivät ole koskaan menneet huonosti henkilökohtaisella tasolla. Minua ei yksinkertaisesti päästetty pelaamaan. Olin kuin häkissä oleva leijona, joka muuttuu todelliseksi monsteriksi päästessään pelaamaan.

Viime kaudella Interiä valmentanut Antonio Conte jätti Sánchezin pienelle vastuulle. Hän pääsi Serie A:ssa vain 12 kertaa avauskokoonpanoon, kun Inter voitti sarjamestaruuden.

– Conte sanoi minulle, ettei kukaan ole minunlaiseni pelaaja, mutta silti hän antoi minulle vain vartin peliaikaa otteluissa. Sanoin hänelle vastaan ja sain kärsiä siitä.

– Huippupelaajat ovat tällaisia. Todelliset mestarit tekevät asioita, joita muut eivät tee ja pelaavat entistä paremmin saadessaan enemmän peliaikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.