Jesse Lingard on jäänyt kuluvalla kaudella suorastaan olemattomalle vastuulle Manchester Unitedissa.

29-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja vietti viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla West Hamissa, jossa jälki oli suorastaan murhaavaa.

Lingard jäi kuluvaksi kaudeksi Manchester Unitediin, koska mediatietojen mukaan hänelle luvattiin peliaikaa, mutta niin ei ole tapahtunut. Lingard on pelannut tällä kaudella vain reilut 270 minuuttia. Valioliigassa peliaikaa on tullut alle 90 minuutin edestä.

Lingardin nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eivätkä osapuolet allekirjoita uutta jatkosopimusta, joten Lingard saattaa jättää seuran jo tammikuussa.

Telegraphin mukaan Newcastle on hyvin kiinnostunut hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta ja teki Manchester Unitedille jo toisen tarjouksen. Manchester United kieltäytyi ensimmäisestä, mutta ei ole vielä vastannut uuteen tarjoukseen.

Manchester Unitedin päävalmentaja Ralf Rangnick antoi varsin ympäripyöreän kommentin Lingardin tilanteesta perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

– Kysymys on se, mitä Lingard haluaa tehdä. En olisi pettynyt, jos hän jäisi tänne loppukaudeksi, saksalaisvalmentaja summasi.

Lähde: MARCA