The Athletic: Euroopan suurseurat kiinnostuneet Pierre-Emerick Aubameyangista – kaikki riippuu Álvaro Moratasta

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Juventus ovat Pierre-Emerick Aubameyangin kintereillä, kertoo The Athletic.

Lehden mukaan Barcelona ja Juventus ovat jo tehneet Aubameyangista lainatarjoukset. Laina kattaisi loppukauden.

Arsenal haluaa päästä eroon kallispalkkaisesta hyökkääjästään, joka on siirretty sivuun edustusjoukkueen toiminnasta kurinpidollisista syistä. Aubameyang pelasi edellisen ottelunsa Arsenalissa joulukuun alussa.

Arsenal matkusti hiljattain Dubaihin pikaiselle harjoitusleirille. Aubameyangia ei otettu mukaan leirille.

The Athleticin mukaan Aubameyangin tulevaisuus on täysin riippuvainen siitä, minne Álvaro Morata siirtyy seuraavien päivien aikana. Moratan on määrä poistua Juventuksesta, joka ei käytä hänen lainasopimuksessa olevaa 35 miljoonan euron osto-optiota.

Barcelona haluaa Moratan kevätkaudeksi lainalle, mutta pelaajan omistava Atlético ei aio vahvistaa suoraa kilpailijaansa ja myy Moratan ennemmin Valioliigaan. Aubameyang on Barcelonan varavaihtoehto Moratalle.

Espanjalaislähteiden mukaan Morata on saanut tarjouksen niin Tottenhamilta kuin Newcastleltakin.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️