40-vuotias ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic koki jälleen loukkaantumisen, kun AC Milan kohtasi sunnuntai-iltana Serie A:ssa Juventuksen. Zlatan linkutti vaihtoon 28. peliminuutilla ja teki tilaa Olivier Giroud’lle.

Mitä ilmeisimmin Zlatanin vamma on akillesjänteessä, sillä hyökkääjä piteli vaihtopenkillä jääpussia akillesjänteensä päällä. Hän kärsi akillesjännevamman myös syyskuussa. Tuolloin häneltä jäi väliin loukkaantumisen vuoksi neljä sarjapeliä ja kaksi Mestarien liigan ottelua.

Myös kauden alussa Zlatanilta jäi kaksi peliä väliin polvivammasta toipuessa. Kahdesta pelistä hän on puolestaan ollut sivussa pelikiellon takia. Kaikkiaan Zlatan on pelannut tällä kaudella 19 ottelussa yhteensä 1 068 minuuttia. Maaleja hän on tehnyt näissä otteluissa kahdeksan. Zlatanin nykyinen sopimus kattaa vain tämän kauden, mutta hänen odotetaan tekevän yksivuotisen jatkopahvin Milanin kanssa kevään aikana.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

Ottelu päättyi maalittomaan 0-0-tasapeliin. Lähempänä voittoa oli AC Milan, joka laukoi neljä kertaa Juventuksen maalia kohtaan. Vierasjoukkue Juventus ei puolestaan saanut laukaustakaan kohti maalia.

Maaottelutauolle lähtiessä AC Milan on Serie A:ssa kolmantena, neljä pistettä ottelun vähemmän pelannutta sarjakärki Interiä jäljessä. Juventus on tällä hetkellä viides.

Lähde: Football-Italia