Glen Kamaran edustama Rangers venyi torstaina jättiyllätykseen, kun joukkue kaatoi Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Borussia Dortmundin vieraskentällä maalein 4-2.

Siglan Iduna Parkilla neljä maalia Dortmundin verkkoon euro-ottelussa on tuiki harvinainen temppu. Se on nähty historian saatossa vain kerran aiemmin. Vuonna 2016 Legia Varsova teki neljä maalia Dortmundia vastaan Mestarien liigassa, mutta hävisi ottelun 8-4-lukemin. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaFranz

@OptaFranz
4 – Borussia #Dortmund have conceded 4+ goals at home in a UEFA competition for the second time ever, after their 8-4 win over Legia Warsaw in the Champions League in 2016. Defeat. #BVBRFC

Dortmundin pitkäaikainen luottotoppari Mats Hummels oli ottelun jälkeen pöyristynyt joukkueen heikosta suorituksesta. Kyseessä oli jo toinen peräkkäinen tappio kotikentällä, jossa omissa kolisi roppakaupalla.

– Leverkusen-ottelussa [2-5-kotitappio] päästimme neljä maalia tarpeettoman pallon menettämisen jälkeen. Tänään se tapahtui ensimmäisen, toisen ja neljännen maalin kohdalla, Hummels puhisi turhautuneena.

Luulen, että tiedämme, mikä ongelmamme on. Valmentaja mainitsee sen riittävän usein. Siitä huolimatta pelaamme hirveän paljon järjetöntä, epäloogista jalkapalloa ja teemme vastustajistamme vahvoja.

– Meidän jalkapallomme on myös liian monimutkaista. Jos pelaamme tällä tavalla, joskus voitamme ja joskus häviämme, mutta lopulta emme voi saavuttaa menestystä.

Dortmundin ja Rangersin välinen toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Ibrox Stadiumilla. Sitä ennen Dortmund kohtaa Bundesliigassa Mönchengladbachin.