Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke sanoo, että tähtihyökkääjä Erling Håland päättää tulevaisuudestaan lähiviikkoina.

Norjalainen Håland, 21, on noussut käytännössä jokaisen Euroopan suurseuran huulille mättämällä hurjaan tahtiin maaleja Dortmundille. Hän on pelannut saksalaisseurassa 79 ottelua tehden niissä yhteensä 80 maalia ja syöttäen 21.

Lehtitietojen mukaan Hålandilla on sopimuksessaan 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli, joka astuu voimaan ensi kesänä. Dortmund yrittää tiettävästi pitää norjalaiskärjen riveissään vielä ainakin yhden kauden ajan, mutta Watzken mukaan seura ei vaivu epätoivoon, jos sen tähtihyökkääjä vaihtaa maisemaa ensi kesänä.

– Asia ratkeaa varmasti lähiviikkoina, ehkä kuukauden, ehkä kuuden viikon kuluessa, kommentoi Watzke Daily Mailin mukaan.

– Jos hän lähtee, niin me käsittelemme sen kuten aina ennenkin.

– Olemme menettäneet menneisyydessä Robert Lewandowskin ja Pierre-Emerick Aubameyangin kaltaisia maalintekijöitä ja me löydämme jatkossakin jonkun uuden.