Manchester Unitedin manageriehdokkaiden kirkkaimman kärjen muodostavat Luis Enrique, Mauricio Pochettino ja Erik ten Hag, kertoo ESPN.

Enrique luotsaa parhaillaan Espanjan A-maajoukkuetta, Pochettino on Paris Saint-Germainin peräsimessä ja ten Hag valmentaa Ajaxia.

United pelaa tämän kauden loppuun väliaikaismanageri Ralf Rangnickin johdolla, minkä jälkeen Rangnick astuu sivuun ja jää seuraan neuvonantajaksi.

Enriqueä voi olla vaikea houkutella uuteen pestiin tulevana kesänä, sillä Espanja pelaa ensi talvena Qatarin MM-kisoissa hänen johdollaan. Enriquen ja Espanjan jalkapalloliiton sopimus loppuu juuri kyseisen turnauksen jälkeen.

Pochettino on ollut jo pitkään Unitedin tarkkailussa. Argentiinalaisluotsi oli manchesteriläisten ykkösehdokas José Mourinhon korvaajaksi loppuvuodesta 2018, mutta Unitedin silloisen väliaikaismanagerin Ole Gunnar Solskjærin hyvät tulokset saivat seuran toisiin ajatuksiin.

ESPN:n mukaan Pochettino saattaisi olla kiinnostunut pestistä Manchester Unitedissa, mutta hänen sopimuksensa PSG:ssä päättyy vasta kesällä 2023, joten seurojen olisi päästävä sopuun hänen siirtokorvauksestaan.

Myös ten Hagin ja Ajaxin sopimus päättyy vasta ensi kauden jälkeen, mutta hänen uskotaan olevan helpommin saatavilla. Manchester United ja Ajax ovat jo pitkään olleet hyvissä väleissä, ja amsterdamilaisseurassa tiedetään, että sen parhaat pelaajat ja valmentajat haluavat yleensä jossain vaiheessa siirtyä isompiin ympyröihin.