Gareth Bale vakuutti Carlo Ancelottin ja madridilaismedian – yllätti ensimmäisessä ottelussaan kuukausiin

© Kuva: Getty Images

Villarreal ja Real Madrid päätyivät maalittomaan tasapeliin lauantaina La Ligan huippuottelussa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti päätti nostaa Gareth Balen joukkueensa avauskokoonpanoon.

32-vuotiaalle Balelle kyseessä oli ensimmäinen seurajoukkueottelu sitten elokuun lopun. Bale on kärsinyt loukkaantumisista, vaikka pelasi syksyllä vammojensa välissä muutaman A-maaottelun Walesin paidassa.

Bale yllätti monet peliesityksellään oltuaan yksi joukkueensa vaarallisimmista pelaajista.

Madridilaismediat ja Real Madrid -toimittajat olivat jopa niin vaikuttuneita Balen ottelusta, että häntä vaaditaan avauskokoonpanoon ensi viikon tiistaina Pariisissa, kun PSG isännöi Real Madridia Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

– Bale sai mahdollisuuden ja käytti sen hyväkseen. Hän olisi voinut onnistua maalinteossa ja hän oli jatkuvasti vaarallinen. Bale teki kaiken, mitä häneltä pyysimmekin. Bale sai vakavan vamman syyskuussa ja myöhemmin hänellä oli vaikeuksia päästä ottelurytmiin. Nyt hän osoitti olevansa sitoutunut joukkueeseen, Ancelotti totesi lehdistölle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.