HJK hankki hyökkääjäkolossin ulkomailta – lainadiilissä osto-optio mukana

© Kuva: HJK Media

Ruotsin pääsarjaseura AIK:n hyökkääjä Bojan Radulović siirtyy Helsingin Jalkapalloklubiin heinäkuun loppuun ulottuvalla lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

Serbialainen Radulović, 22, on esiintynyt AIK:ssa 30 ottelussa tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen yhden. Hän on urallaan edustanut myös espanjalaisten Lleida Esportiun, Espanyolin ja Alavésin sekä englantilaisen Brightonin organisaatioita.

– Saamme Bojanista juuri sellaisen pelaajan, jota olemme etsineet: Isokokoisen ja vahvan pääpelaajan, joka tuo vahvuuksillaan hyökkäyksiin uudenlaista uhkaa, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula seuran tiedotteessa.

192-senttinen Radulović saapui viikonloppuna Helsinkiin ja liittyi jo maanantaina Klubin harjoitusvahvuuteen.

– Viime päivät ovat olleet hieman kaoottisia, koska en tiennyt varmasti, olenko tulossa tänne vai jäämässä Tukholmaan. Joten on ollut vähän kiirettä, mutta nyt olen hyvin tyytyväinen, että olen täällä, serbi hymyilee.

– Olen target- ja boksipelaaja. En ole se tyyppi, joka kikkaa 3–4 pelaajaa ja tekee maalin, mutta kaksinkamppailuissa ja rangaistusalueella olen vahva. Pallot, jotka alueelle tulevat, ovat minun. Ja tietenkin tehtäväni on auttaa joukkuetta maaleilla.

– Myönnän rehellisesti: En tiennyt Suomesta tai Helsingistä juuri mitään ennen tänne tuloani. Mutta sen tiesin, että kyseessä on erittäin hyvä ja Suomen suurin seura. Se on itselleni tietysti iso haaste – haluan tehdä kaikkeni joukkueen eteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.